16 april 2016
13:15

AIK IBF F01

Referat: Björklinge BK - AIK IBF F01

Bara namnet AIK smäller högt och inger respekt. Detta syntes dock inte på plan där vi styrde från första nedsläpp till sista. Redan efter 15 sekunder tar vi ledningen genom Linnea på passning från Madde.

Massor av press och fina kombinationer blandade med fart och fläkt. 2-0 av Selma med passning även denna gång från Madde. Tiden stod bara på 1:03 och vilken pangstart.

Spelet planar ut lite och AIK får några tillfällen men backar och målvakt spelar säkert. På en kontring i 13:e minuten lyckas ändå AIK få in den och det står sig perioden ut. Klart övertag för BBK.

I mitten på andra sätter Madde ett kanonskott för 3-1 och AIK ser slagna ut. 3-2 någon minut senare ger AIK nytt hopp men klapp klapp Agnes, Moa, Madde och Linnea avgör på ett otroligt fint innebandy mål. Till och med AIK ledaren applåderade. Tätare andra period med ändå rättvist resultat.

Nu blir det A slutspel igen och nästan så det är mer regel än undantag faktiskt. En otrolig säsong som nu skall nå sin kulmen och det första makalöst svåra hindret är Huddinge i kvartsfinal. Spelar vi som vi kan och håller uppe bolltempot finns en chans. Matchstart i morgon 10:15 i ABB arena.

Tack föräldrar och hela P 00-01 för det sanslösa stödet i matchen mot AIK. Nu hoppas vi på ytterligare stöd i Huddingematchen.